Forum Discussion

ceramicpawel's avatar
ceramicpawel
Seasoned Newcomer
8 days ago
Solved

Galaxy of heroes -problem z wejściem do gry na telefonie

Wczoraj jeszcze wszystko działało bez problemu a dzisiaj od rana wyskakuje mi że sesja wygasła oraz że byłem zalogowany na innych urządzeniach( to na pewno nie) lub że byłem ostatnio zalogowany dzień temu(24h)(to też nie prawda bo byłem wczoraj wieczorem i dzisiaj od północy tak do 2 rano). Próbowałem wszystkiego( tj. odinstalowałem i zainstalowałem grę oraz gry play, restartowałem telefon) i nie wiem co dalej bo nic nie pomaga. W załącznikach przesyłam zrzuty ekranu problemu. Może ktoś pomóc? Błagam.

• OZNACZONE JAKO ROZWIĄZANIE DLA ZWIĘKSZENIA WIDOCZNOŚCI. SPRAWA JEST NADAL OTWARTA. 

Otrzymaliśmy kilka zgłoszeń na ten temat i nasz zespół jest ich świadomy.
    Możecie śledzić aktualizacje bezpośrednio z tego wątku.

Niektórzy gracze twierdzą, że rozwiązali ten problem, używając EA Connect do logowania zamiast Google Play.
    Inni rozwiązali to również poprzez ponowną instalację Usług Google Play. Aby to zrobić, przejdź do ustawień smartfona -> Aplikacje -> Usługi Google Play i otwórz je.
    Po wejściu do Usług Google Play kliknij odinstaluj, ale NIE WYCHODŹ ze strony. Poczekaj kilka chwil i pojawi się przycisk „Aktualizuj”. Powinno to spowodować ponowną instalację usługi!

Poinformujemy Was, gdy tylko uzyskamy dodatkowe informacje na temat problemu!

Aktualizacja 4 [06/06]

Google wydało nową wersję Usług Google Play, pobierzcie ją i dajcie nam znać, czy jesteście w stanie zalogować się.

11 Replies

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,273 PostsLatest Activity: 8 hours ago