Forum Discussion

ReporciK's avatar
ReporciK
Newcomer
2 months ago
Solved

Adres Email

Witam, kiedyś zalogowałem się na telefonie do gry fcmobile przez EA, niestety zapomiałem adresu email z którym konto EA jest powiązane, da sie to jakos przypomieć. Nie mogę sie zalogować na stronie EA, ponieważ nie znam adresu email

• Hej ReporciK​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

Wypróbuj jednak nasze ogólne wskazówki:

• spróbuj zalogować się do EA app za pomocą EA ID , czyli swojego pseudonimu
    • być może Twoje postępy w grze mobilnej są powiązane  z Twoim kontem  Google Play lub Apple ID - więcej na ten temat znajdziesz TUTAJ

Jeśli wciąż nie pamiętasz adresu e-mail powiązanego z Twoim kontem EA, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej ReporciK​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

Wypróbuj jednak nasze ogólne wskazówki:

• spróbuj zalogować się do EA app za pomocą EA ID , czyli swojego pseudonimu
    • być może Twoje postępy w grze mobilnej są powiązane  z Twoim kontem  Google Play lub Apple ID - więcej na ten temat znajdziesz TUTAJ

Jeśli wciąż nie pamiętasz adresu e-mail powiązanego z Twoim kontem EA, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio.

About FC Mobile

Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.263 PostsLatest Activity: 2 days ago